Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pensionarii sibieni au incepand de maine propriul lor club: Club "60+"

Inaugurarea va avea loc mâine, de la ora 11:00, în clădirea de pe Calea Dumbrăvii nr. 28-32, unde a funcţionat Direcţia generală a finanţelor publice a judeţului Sibiu.

Iniţiativa deschiderii acestui club aparţine reprezentanţilor asociaţiilor de pensionari în Comitetul consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, din cadrul Instituţiei prefectului.

„Răspundem astfel unei solicitări mai vechi, pe care am susţinut-o de la începutul mandatului nostru. Datorită sprijinului acordat de conducerea DGFP, avem, acum, posibilitatea de-a asigura un spaţiu pentru activităţile pensionarilor, de la şedinţe, la cele specifice celor de club. Sperăm să fie o veste îmbucurătoare pentru toţi concetăţenii noştri de vârste înaintate, cărora le oferim o şansă în plus pentru petrecerea timpului în mod activ, instructiv şi atractiv”, declară prefectul Horaţiu Răcuciu, în calitate de preşedinte al Comitetului consultativ de dialog civic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 217

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus