Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Prefectul s-a dus la Bucuresti pentru a cere urgentarea lucrarilor al Spitalul Judetean

Prefectul judeţului, Horaţiu Răcuciu, s-a întâlnit astăzi la sediul Ministerului Sănătăţii cu secretarul de stat Raed Arafat. Principala temă de discuţie a fost dictată de lucrările de la Spitalul Clinic Judeţean.

Mai exact, cei doi au discutat despre stadiul în care se află realizarea proiectului necesar lucrărilor de renovare a Clinicii de obstetrică-ginecologie, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Au fost de faţă proiectantul şi executantul lucrărilor de renovare.

„În cadrul discuţiilor, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, ai proiectantului Servcom Bucureşti, precum şi ai executantului Vamed din Austria, în asociere cu Valve Brăila, au stabilit ca luni, 31 octombrie, proiectul final să fie prezentat Ministerului, urmând ca acesta să-l pună la dispoziţia executantului. De altfel, în perioada următoare, personal îl voi ţine la curent pe secretarul de stat Arafat, cu modul în care concluziile de astăzi vor fi duse la îndeplinire”, a declarat prefectul Horaţiu Răcuciu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

pcr

Acum 11 ani

bravo! precis se rezolva ! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus