Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

Luca a demisionat din Consiliul Local

Democrat-liberalul Ovidiu Luca a participat joi la ultima şedinţă de Consiliu Local din postura de consilier. Luca a fost numit şef al Serviciului de Ambulanţă Sibiu şi a participat la şedinţa din luna octombrie doar pentru a-şi anunţa demisia în plen. El a fost numit în funcţie în 24 octombrie. "Vreau să mulţumesc colegilor pentru colaborare şi să vă asigur că toate acţiunile întreprinse de mine au fost cu ferma convingere că sunt în interesul sibienilor. De asemenea, dacă am greşit cu ceva, îmi cer scuze. Dar oricine e supus greşelii", a spus Luca la finalul şedinţei Consiliului Local. Primarul şi o parte din consilieri i-au mulţumit pentru activitatea sa de consilier şi i-au urat succes în noua funcţie. Ioan Ovidiu Luca este de profesie medic stomatolog. Este consilier local din partea PDL din anul 2008 iar postul de Manager General al Serviciului Judeţean de Ambulanţă l-a câştigat în urma unui concurs desfăşurat la începutul acestei luni la Ministerul Sănătăţii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

JOS, JOS PD-L

Acum 10 ani

cu un hot mai putin la CL, cu unul mai mult la Ambulanta Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus