Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Weekend cu petreceri de Halloween in cluburile sibiene

În acest weekend Sibiul va fi gazda petrecerilor de Halloween. Cluburile şi barurile s-au pregătit cu concursuri şi premii pentru cei care sunt dispuşi să petreacă de vineri până luni.

În White Rabbit se dă startul la Halloween Party cu măşti şi concursuri distractive chiar de vineri. La sfârşitul serii se va desemna cel mai original costum, iar câştigătorul va fi premiat.

Petrecerile continuă sâmbătă cu Halloween Party în Club Kapital, unde vampiriţe, vrpjitoare li fantome seducătoare promit „să îndulcească seara” celor puşi pe distracţie.

Tot în 29 octombrie încep cele trei seri de concursuri, concerte şi costume ciudate în Oldies Pub. Sâmbătă la Oldies Pub Live, intrarea se face pe bază de costumaţiae, iar organizatorii promit o seară plină de provocări şi un premiu substanţial pentru "cel mai ciudat costum".

Luni petrecerea continuă în Oldies, de la ora 20:00, cu Transilvania Rock Society, care îi inviă pe sibieni la un concert al trupelor Krepuskul şi Riul Doamnei în cadrul "Rockin' Halloween Party". Seara va fi condimentată cu multe surprize, concursuri de măşti şi concursuri de băut. Preţul unui bilet este de 6 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus