Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Andrei Paunescu si Victor Socaciu deschid la Sibiu prima editie a Cenaclului National “Adrian Paunescu"

Asociația “Împreună pentru Sibiu”, Asociația “Phoenix OD” Sibiu, Clubul de Jazz Sibiu, Fundația “Hermannstadt Pro Jazz” și Imperium anunță cu mândrie lansarea la Sibiu a Cenaclului Național “Adrian Păunescu”.

Miercuri 2 noiembrie, inițiatorii acestui proiect, Cătălin Racilă și Alexandru Brașovean, vă așteaptă la Imperium la un eveniment care își dorește să comemoreze una din cele mai puternice voci a națiunii noastre dinainte de 1989.

“Cenaclul Național “Adrian Paunescu” înseamnă în primul rând reafirmarea unei noi generații și va oferi liberă exprimare prin artă (poezie, pictură, arhitectură, muzică, etc.) a sentimentelor fiecăruia. Încercam reinventarea unei elite a artei! Ce poate fi mai frumos decât să compui în timp ce asculți jazz în fiecare miercuri, iar marțea să ai ocazia să îți reciți poeziile în cadrul serii de folk? Ce poate fi mai interesant decât să faci parte dintr-o comunitate elitistă a oamenilor de cultură ? Ce poate fi mai puternică decât apartenență la un grup care îți da forță interioară pentru a reuși în exterior?”, anunţă organizatorii cenaclului.

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, va fi prezent cu trupă sa. Pe aceeași scenă va fi prezent și marele Victor Socaciu, iar o mare parte din muzicienii sibieni vor fi și ei prezenți: Folk Society Bând, Silex și Donie, Dan Herciu, Dan Oswald, Nelutu Petcu, Călin Sămărghițan și Amalia Capruci.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Fábry Aladár

Acum 12 ani

Mult succes va doreste un fost membru al Cenaclului Flacara din Budapesta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus