Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-15°C

Recensamantul persoanelor s-a incheiat in judetul Sibiu

Recensământul locuinţelor şi al populaţiei s-a finalizat în judeţul Sibiu. Directorul Direcţiei Judeţene de Statistică Sibiu, Liviu Boloş, a declarat că deşi centralizarea datelor va fi completă şi definitivă doar în următoarele două zile, recensământul s-a terminat în proporţie de100%, în toate localităţile din judeţ.

„Am terminat toate cele 64 de localităţi, deci au fost recenzate toate locuinţele şi cetăţenii pe fiecare localitate în parte. Ceea ce ne propunem pentru următoarele două zile, este să încercăm să mai obţinem CNP-uri acolo unde e cazul şi să mai completăm informaţiile luate de la vecini, acolo unde proprietarul nu a fost găsit” a spus Liviu Boloş.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică Sibiu, o centralizare completă a datelor nu va fi disponibilă decât în 3 noiembrie, pentru a se putea remedia neconcordanţele apărute la completare unor chestionare.

„Au apărut mai multe tipuri de nereguli. De exemplu am avut recenzori care în cazul locuinţelor cu două gospodării, au notat în chestionar şi două locuinţe, nu doar una cu două gospodării. Aşa că s-ar putea să apară mai multe locuinţe decât sunt de fapt într-un sector şi în aceste zone încercăm să corectăm erorile” a mai adăugat Liviu Boloş.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Minciuna

Acum 10 ani

E o minciuna, chiar la ora asta sunt recenzorii in continuare pe teren, pe strada Ogorului. Deci NU ESTE terminat.
Raspunde

minciuna 2

Acum 10 ani

azi imi spunea cineva ca la ei pe toata scara n-a trecut inca nimeni
Raspunde

minciuna 2

Acum 10 ani

l-o fi apucat nostalgia cu raportarile
Raspunde

HOTII

Acum 10 ani

ii da afara BOC pe toti astia, in frunte cu seful lor de la Bucuresti :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus