Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sprinker ar putea parasi CSU

Chris Sprinker, al șaselea jucător străin al CSU Sibiu este la un pas să se despartă de echipa la care s-a transferat la începutul acestui sezon. Sprinker se află, în acest moment, în căutarea unei echipe la care să evolueze. Americanul este nemulțumit de statutul său la echipă, de faptul că nu prinde în mod constant un loc pe foaia de joc. Pe de altă parte, statisticile nu sunt deloc de partea sa. Sprinker a jucat pentru CSU în două partide, cea cu Oradea, de pe teren propriu, și în deplasarea de la Otopeni. Acasă, Sprinker a reușit 4 puncte și o recuperare în aproape 20 de minute de joc în timp ce în deplasare, americanul a avut 0 puncte și 0 recuperări în 5 minute. „Sprinker este la Sibiu. Pentru noi este un jucător bun, ca al șaselea jucător străn. Deocamdată nu s-a oficializat nicio modificare în ceea ce îl privește”, spune Horațiu Floca, directorul sportiv al clubului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 197

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus