Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Recensamant verificat in sase localitati

Recensământul populației nu s-a încheiat pentru șase localități din județul Sibiu. Institutul Național de Statistică a decis să înființeze o comisie de anchetă de control care să verifice modul în care au fost completate formularele în timpul recensământului. Noile echipe de recenzori vor verifica șase localități din județ, Sibiu, Mediaș, Avrig, Dobârca, Biertan și Rășinari. Potrivit mediasinfo.ro, în Sibiu, comisia va verifica cinci sectoare Calea Dumbrăvii, Oituz, Piața Sadu, str. Aciliu, Badea Cârțan, Brazilor, Prejbei, Preot Baca, Timotei Cipariu, Aleea Sibiel, str. Dobârca. De asemenea, vor fi verificate străzile Regele Ferdinand, Fundătura Policlinicii, George Enescu, Mihai Eminescu, Petofi Șandor, Turnului și Policlinicii în Mediaș precum și strada Cloșca între numerele 22 și 28 în Avrig, casele dintre numerele 1 și 76 din Dobârca. În Biertan vor fi verificate străzile Str. 1Decembrie, Cuza, Aurel Vlaicu, Horea, Mărginași, Bălcescu, Vladimirescu iar în Rășinari străzile Barcianu, Ilarie Mitrea, Îngustă, Profesor Severin, Râului și Sibiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus