Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Justin Bieber va face un test de paternitate

Cântăreţul Justin Bieber, în vârstă de 17 ani, se va supune unui test ADN pentru a dovedi că nu este tatăl unui bebeluş a cărui mamă, în vârstă de 20 de ani, a afirmat că a avut o aventură cu artistul canadian, iar ulterior va depune plângere în justiţie contra acesteia.

"Justin Bieber se va supune unui test ADN peste două săptămâni, atunci când va reveni în Statele Unite ale Americii, pentru a dovedi că nu este tatăl bebeluşului născut de Mariah Yeater", se afirmă pe site-ul TMZ.com, care citează surse din anturajul artistului.

Cântăreţul canadian, un idol al adolescenţilor nord-americani, se află în această perioadă în Europa pentru a-şi promova cel mai recent album, intitulat "Under the Mistletoe".

Mariah Yeater afirmă că a întreţinut un raport sexual cu Justin Bieber după un concert al acestuia şi că bebeluşul s-a născut din această relaţie.

Potrivit aceloraşi surse citate de TMZ.com, "după ce testele vor dovedi că Justin nu este tatăl copilului, el şi echipa lui de avocaţi vor depune plângere în justiţie".

Săptămâna trecută, revista Star anunţa că o tânără femeie a depus deja plângere în justiţie contra cântăreţului canadian pentru a-l determina să îşi recunoască paternitatea.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus