Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
14°C

"City Beat" si "Mandarinul Miraculos" din nou pe scena sibiana

Publicul sibian se va putea bucura din nou, începând din acest weekend, de unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de balet, oferite de Teatrul de Balet Sibiu, prin reluarea spectacolelor „City Beat” şi „Mandarinul Miraculos”.

„City Beat” este o lucrare originală, în regia şi coregrafia lui Pavel Rotaru, care prezintă o suită de scene având ca numitor comun ritmurile americane, reflectate în sport, viaţa de club sau de stradă, în relaţiile de cuplu sau de prietenie dar şi în antrenamentul cotidian al balerinilor.

„Sunt două spectacole deosebite, care transmit foarte mult, iar publicul sibian a fost receptiv şi la reprezentaţiile anterioare, aşa că îi aşteptăm şi sâmbătă pe iubiorii de balet” a spus Ionela Mihalcea, coordonator în cadrul Teatrului de Balet Sibiu.

Una dintre lucrările emblematice ale lui Oleg Danovski, „Mandarinul Miraculos”, continuă să încânte iubitorii de balet la mai bine de o jumătate de secol de când a fost creat. Un libret care îmbină aventura, senzualitatea şi exotismul şi care necesită interpreţi de mare forţă actoricească, nu doar buni balerini. O poveste despre pasiunea oarbă, care odată stârnită nu mai poate fi stăvilită. O muzică plină de dramatism şi o scenografie sugestivă alcătuiesc cadrul desfăşurării partiturilor coregrafice puse în scenă de către oleg Danovski jr.

„Am găzduit săptămâna trecută un festival de dans şi un spectacol de teatru, iar acum ne pregătim pentru spectacolul de balet. Spectacolele Teatrului de Balet Sibiu reuşesc întotdeauna să umple sala Casa de Cultură a Sindicatelor, iar noi suntem onoraţi să le găzduim” a spus Silvestru Tomuţă, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Preţul unui bilet este de 10 lei şi 5 lei cu reducere. Biletele se pot achiziţiona de la sediul Casei de Cultură a Municipiului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus