Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Liceenii de la "Octavian Goga" se pregatesc pentru Balul Bobocilor

La Colegiul Național „Octavian Goga” bobocii se pregătesc de bal. Zece perechi vor urca pe scenă, nu pentru a câştiga titlul de “Miss”, ci pentru a face un spectacol memorabil.

“Iesim si anul acesta din tipare prin faptul ca în cadrul balului nu există practic probe, ci este un spectacol care include dans, muzică, teatru şi pantomimă. Teama balului este “carnaval veneţian” şi se poate caracteriza prin câteva cuvinte cheie- eleganţă, spontaneitate, originalitate şi frumuseţe” a spus profesoara Ana Tischer, care se ocupă de organizarea balului.

Spectacolul începe cu zece perechi, iar dupa prima parte a serii pe scenă vor mai rămâne doar cele mai amuzante şapte perechi, dintre care una va pleca acasă cu titlul de Miss şi Mister Boboc .

Balul Bobocilor de la “Octavian Goga” va avea loc joi, 10 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus