Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Sef nou in Primaria Sibiu, la Urbanism

Unul din cele mai deficitare departamente din cadrul Primăriei Sibiu la capitolul personal, este vorba de cel de urbanism, are un nou șef de luna trecută. Fostul arhitect șef al comunei Șelimbăr, Bogdan Paul Veseli, a devenit șeful Serviciului de autorizare a construcțiilor. Practic, toate certificatele de urbanism și autorizațiile de construcție care vor fi emise de administrația locală vor ”trece prin mâna” lui Veseli. Potrivit reprezentanților Primăriei Sibiu, acesta ocupă amintita funcție din 19 septembrie.
Arhitectul Bogdan Paul este și un relativ cunoscut fotograf sibian.

foto: Facebook

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

o minora

Acum 10 ani

daca doriti sa vedeti cu adevarat cine e noul boss de la urbanism, click pe acest link : ******
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

JALE!
Raspunde

ha ha

Acum 10 ani

altul care o sa primasca spaga pentru o gramada de autorizatii de constructie de blocuri intre blocuri fara spatii verzi si locuri de joaca.
Raspunde

sibianca

Acum 10 ani

clar. cu RAHATUL ASTA s a dus orasul la dracu. DUTE SI MORI TARAN DE PERIFERIE!! OIER NESPALAT!! SEMIANALFABET!!
Raspunde

antisibianca

Acum 10 ani

pt. sibianca: esti praf! nu ai o zi deloc buna. pleaca!
Raspunde

pt antisibianca

Acum 10 ani

da cum arata selimbarul iti place? si ce cauta asta dintr o institutie rurala...de la tzara intr o functie atat de importanta pt un mun. resedinta de judet???? coincidenta face ca am o \'vaga\' idee cine este personajul. numa daca deschide gura si iti dai seama ca a luat pe bani(nu multi) facultatea de arhitectura...sau poate a facut o intr o tara ca banglades sau paki. repet :DUTE SI MORI TARAN DE PERIFERIE!! OIER NESPALAT!! SEMIANALFABET!! e un tip care nici macar nu stie sa vorbeasca. daramite sa aibe idee ce este bun gust, amenajare ambientala, skyline, arhitectura , zone protejate etc etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus