Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Seful Politiei Sibiu: avem doi suspecti pentru incendiile din zona Tampa. Focul s-a reaprins azi-noapte

Tiberiu Ivancea, inspectorul-șef al IPJ Sibiu, a declarat astăzi că în cazul incendiilor de la sfârșitul săptămânii trecute există doi suspecți pentru zona Tâmpa. "Motivele exacte nu le cunoaștem, ancheta fiind în defășurare. Se pare că sunt oameni care păstoresc animale în acea zonă", a declarat Ivancea. Acesta  a mai spus că cei doi ciobani riscă să facă închisoare dacă sunt găsiți vinovați. "În funcție de antecedentele lor pedeapsa pentru infracțiune este închisoare", a mai explicat Ivancea.

Flăcări azi-noapte

De cealaltă parte, prefectul județului Sibiu a declarat tot astăzi că în cursul nopții trecute a fost contactat de șeful Inspctoratului pentru Situații de Urgență Sbiu pentru a fi informat de apariția unor noi flăcări, care au fost lichidate rapid. "Azi-noapte m-a contactat domnul Balcu, a fost undeva la o sută de metri de zona arsă o nouă flacără. Stratul de vegetație în zonă este foarte gros și arde pe dedesubt fără a se vedea flăcări sau fum. Până nu avem precipitații rămâne riscul reaprinderii. Din informațiile de la Meteo în perioada imediat următoare nu vom avea precipitații, doar o scădere a temperaturii", a mai declarat și Horațiu Răcuciu. 

În prezent, zonele arse din munți se află sub supraveghere continuă, mai mulți reprezentanți ai instituțiilor abilitate aflându-se în fața locului.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus