Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
18°C

Echipa Sibiu Rally Team la "Dementor Rally Show"

După un sezon cu două titluri de campioni naţionali, Călin Bucur la slalom paralel şi Dan Magoş la rally sprint, echipa de raliuri Sibiu Rally Team va lua startul în acest weekend la Dementor Rally Show.

„Mă voi prezenta la start cu Citoren Saxo închiriat. Este o mare ambiţie de-a mea să mă confrunt cu toţi ”loganiştii” înscrişi.Va fi o competiţie foarte interesantă avand în vedere numărul mare de înscrişi. Sper să pot realiza o performanţă deosebită ca o încununare a întregului sezon” a declarat Călin Bucur.

Dacă vineri va lua startul Călin Bucur, în ziua rezervată maşinilor din clasele 9,11,19, Dan Mogoş aşteaptă cu nerăbdare ziua de sâmbătă.

„După succesul din campionatul de rally sprint, participarea la rally show este ca un bonus în ciuda problemelor financiare. Concurenţa este foarte mare şi „puternică”, la start fiind maşini din clasele 5 şi 6. Avem onoarea să luam startul sâmbătă începând cu ora 10:00. Maşina noastră este o generaţie mai veche şi va fi destul de greu să ne „batem”cu concurenţii noştri. Dar importantă este experienţa. După problema de la Bacau maşina este complet reparată şi gata de start” a mai spus Dan Mogoş.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus