Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Kate Winslet are o statuie din ceara la muzeul Madame Tussauds din Londra

Actriţa britanică Kate Winslet are, începând de miercuri, o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din LondraStatuia ei este expusă alături de cele ale altor actriţe britanice celebre, precum Helen Mirren şi Judi Dench.

Experţii muzeului londonez au avut nevoie de câteva luni pentru a modela şi finisa statuia actriţei britanice în vârstă de 36 de ani, informează femalefirst.co.uk. Statuia poartă rochia de culoare roşie, creată de Ellie Saab, pe care Kate Winslet a purtat-o la gala premiilor Emmy din acest an, unde a fost recompensată la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie TV".

Conducerea muzeului Madame Tussauds a luat decizia de a realiza şi de a expune statuia, după ce vizitatorii au hotărât prin vot ca actriţa Kate Winslet să fie următoarea celebritate care să aibă expusă în muzeu o astfel de replică din ceară.

Printre celebrităţile care au câte o statuie din ceară la muzeul londonez se numără Rihanna, Justin Bieber, Britney Spears, David Beckham şi Brad Pitt.

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică. Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus