Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Piata noua in cartierul Gura Campului din Medias

Primăria municipiului Mediaş prin SC Piata Prim Com SA a demarat lucrările pentru construcţia unei noi pieţe în cartierul Gura Câmpului.

Piaţa va fi amplasată în zona Complexului Vechi şi se va întinde pe o suprafaţă de 424 metri pătraţi. În interiorul acestui spaţiu se vor amplasa 30 mese şi de asemenea va exista un spaţiu alocat cântarelor de control şi un magazin de fructe şi legume al pieţei.

În urma unei licitaţii, scocietatea Alex Rom a fost desemnată pentru realizarea aceastei lucrări, termenul de execuţie fiind de 4 luni.

„ Considerăm că această nouă construcţie reprezintă un mare avantaj şi vine în sprijinul locuitorilor din cartierul Gura Câmpului, care vor beneficia de un confort sporit din acest punct de vedere“ a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiului Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

niamtu

Acum 12 ani

Dar cu Vitrometan ce are primarele? Ca doar in anii electorali se promite piata in cartierul Vitrometan...... in rest ......vorbe-n vant. A... Gura Campului este cartierul fostilor privilegiati, a secratarilor de partid , a securistilor.etc. Oare de aia??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus