Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

De la egal la egal, pana aproape de final. Dinamo – Vointa: 1-0

Voința Sibiu a pierdut, în această seară, partida jucată, în deplasare, cu Dinamo București, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 76 de Ionel Dănciulescu, dintr-un metru, pe o greșeală de marcaj a sibienilor. Golul care a decis soarta meciului a venit în urma devierii către Dănciulescu a unei mingi venite din corner. 

În minutul 43, gazdele au solicitat o lovitură de la 11 metri, când mingea șutată de Dănciulescu spre poartă a fost stopată, cu mâna, de Apostol, însă centralul partidei nu a schițat nici un gest. O altă decizie, care i-a nemulțumit pe dinamoviști a fost cea a anulării golului marcat de Dănciulescu, din minutul 51.

De partea cealaltă, „alb-verzii” pot să pună rezultatul din București pe seama ghinionului, deoarece, pe finalul meciului, sibienii au avut trei ocazii imense de a marca: voleul de la 30 de metri al lui Beza și cele două devieri cu capul ale lui Cristian Cigan. Însă, de fiecare dată Bălgrădean, portarul dinamovist, a stat în calea golului egalizator.

Pe parcursul meciului, nici Voința Sibiu nu a dat impresia că este o nou-promovată, și nici Dinamo că se află pe primul loc al clasamentului. Voința nu a părut timorată, nu a introdus „autobaza” în poartă și a avut trei-patru ocazii clare de a marca. Chiar și bucuria lui Dănciulescu după marcarea golului demonstrează acest lucru. De partea cealaltă, după pauza competițională, dinamoviștii au dat impresia că și-au pierdut puțin din avântul cu care atacau apărările adverse.

Echipe de start:

 

Dinamo: Bălgrădean, Luchin, Grigore, Moţi, Diabate, Rus, Kone, Munteanu,Alexe, Niculae, Dănciulescu
Rezerve: Curcă, Pătraşcu, Scarlatache, Bucşă, Ganea, Ţucudean, Muşat

Voinţa: Miron, Apostol, Grigore, Sg. Bar, Nicola, Dâlbea, Beza, Bunea, Lukanovic,  Popa, Tătar
Rezerve: Dănălache, Lungu, Buican, Coman, Burlacu, Maghici, Cigan

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

sibian

Acum 12 ani

BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cred ca a fost cel mai frumos si bine jucat meci de-al Vointei !BRAVO !
Raspunde

dorin

Acum 12 ani

super bine jucat ,bravooo pelici,jucatorii au fost de nota 11
Raspunde

FCD

Acum 12 ani

Felicitari pentru junii sibiului. va mai asteptam la capitala sa v=o mai tragem o data. p.s. sa mai aduceti branza de aia de care faceti voi ca tare buna a fost.pusy
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Poate va aduce branza Borcea din America.Dar pana vine el de frica sa nu-l ia DNA-ul se va imputi branza.Dar e buna si asa pentru voi sudistii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus