Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Se primenesc listele. Unde ar putea candida Cioaba si rectorul Georgescu

Dacă v-ați săturat de Ioan Cindrea, Mircea Cazan, Cornel Știrbeț și Ion Ariton, nu vă faceți griji, pentru că tot pe ei îi veți vedea pe listele de la viitoarele alegeri. Însă pe lângă aceste persoane sunt vehiculate în ultima perioadă nume de personalități locale cu care liderii politici vor să sublinieze afirmațiile referitoare la înnoirea clasei politice.
Liberalii sunt cei mai insistenți pe lângă sibienii neînregimentați politic care ar putea ridica o listă electorală. Printre cei care s-au lăsat deja convinși de liberalii sibieni sunt doctorul Anuța Ionuș și rectorul Universității Alma Mater, Nicolae Georgescu. Rectorul Georgescu se află chiar și în conducerea organizației municipale a PNL Sibiu. El ar putea fi reprezentantul PNL pe unul din colegiile electorale din municipiu la alegerile parlamentare. ”Nu știu nimic despre această chestiune, nu sunt informat. Nu vă ascund, am avut tot felul de propuneri, însă nu s-a ajuns la o discuție foarte clară, concretă. Oricum, nu orice lucru merită până la ultimul sacrificiu. Vom vedea”, a declarat rectorul Universității Alma Mater.
Un alt nume etrem de cunoscut printre sibieni care și-ar putea face apariția pe listele electorale este Florin Cioabă. Rege al romilor și președinte al Centrului Creștin al romilor, Florin Cioabă apare din ce în ce mai des în ultie perioadă în presa locală, dar și în cea centrală. Cioabă și-a angajat care îl consiliază și îl ajută la scrierea comunicatelor de presă. Scopul: alegerile pentru Parlamentul European. ”Nu candidez pentru nimic la alegerile de anul viitor.La ce să candidez? Asta nu e politică ce se face aici, e parte în parte. Dacă mă hotărăsc, voi candida eventual pentru Parlamentul European”, a declarat Cioabă pentru Turnul Sfatului.
Florin Cioabă ar putea fi susținut în demersul său chiar de Elena Băsescu, europarlamentar PDL. EBA a avut săpămâna trecută o intervenție în cadrul Parlamentului European în care le cerea partidelor ca la viitoarele alegeri europarlamentare să le rezerve câte un loc eligibil persoanelor de etnie romă. ”Modul în care romii sunt reprezentaţi contează. De aceea aş recomanda ca la viitoarele alegeri europarlamentare, partidele să ofere un loc eligibil unui cetăţean de etnie romă", a spus Elena Băsescu în plen la Strasbourg unde mai mulţi eurdeputaţi au criticat lipsa de reacţie a Comisiei şi Consiliului în privinţa discriminării celei mai mari minorităţi din UE. Peste o lună, toate statele membre trebuie să prezinte Comisiei Europene strategiile naţionale pentru integrarea romilor. EBA a lăudat autorităţile de la Bucureşti deşi majoritatea capitalelor europene le critică tocmai din cauza acestei etnii.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

CINDREA la CJ!

Acum 10 ani

CINDREA la CJ!
Raspunde

:)

Acum 10 ani

la cluj
Raspunde

cabuta

Acum 10 ani

Acuma ne mai trebuie si tigani la Strasburg.Avem balbaiti,avem turbati,cand vorbesc li se face spuma la gura,avem si hoti,tot felul de specimene.De fapt astia suntem.Parca o tunat si i-o adunat.
Raspunde

mama

Acum 10 ani

Da Doamne romanilor minte SA MEARGA la VOT! Felicitari celor care se implica !
Raspunde

CU RESPECT

Acum 10 ani

Se scrie Rectorul Georgescu... Nu mai aveti nici un pic de respect fata de o personalitate marcanta a Sibiului ?
Raspunde

EU

Acum 10 ani

CE PERSONALITATE ? CE RESPECT ? ptr cioaba=georgescu nu cunoasteti personajele unul co...ar altul aprozar .
Raspunde

@EU

Acum 10 ani

DACA \"APROZAR\" ESTE PE LISTELE PNL , ATUNCI CIOABA ESTE CU ADEVARAT REGE...ESTE DE PREFERAT CIOABA .
Raspunde

@mama

Acum 10 ani

dl \"APROZAR\" fost SECURIST-COMUNIST a devalizat ULBS prin inselaciune si hotie calificata. ACUM SE DA L-I-B-E-R-A-L ca sa mai fure din buzunarele sibienilor. VAI DE VOTUL NOSTRU si de viitorul copiilor. CAZANE AI GRIJA DE BATRANUL OLTEAN CA TE FURA PE FATA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus