Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Dragusin nu are dubii: "vom castiga"

Deși Mediașul vine după o serie halucinantă de partide, una în care a pierdut prin forfait și o alta în care a pierdut în chiar ultima secundă de joc, jucătorii medieșeni par încrezători în forța echipei și cred că au depășit cu brio impasul psihologic. Pivotul titular al medieșenilor, Ionuț Drăgușin, nu își pune nici pentru o secundă problema că Mediașul poate pierde meciul de sâmbătă cu CSM București. Deși bucureștenii nu sunt deloc o echipă accesibilă, provocând una dintre surprizele campionatului, victorie cu U Mobitelco Cluj Napoca. „Ar trebui să câștigăm pentru noi. Oricum vom câștiga, aceasta este părerea mea. Va fi o partidă dificilă, dar nu am nici cel mai mic dubiu în privința faptului că vom învinge. Ne-am revenit cu moralul. În orice etapă se putea întâmpla să pierdem. Este ”bine” că am făcut-o acum. În viața unei echipe există și perioade de cădere. Nu poți merge numai în sus!”, spune Drăgușin. În opt partide jucate pentru medieșeni, Drăgușin are medii de 8.9 puncte, 4.9 recuperări și 0.4 pase decisive pe meci. Cea mai bună partidă a sa în campionat a făcut-o împotriva Craiovei, când a reușit 16 puncte, 6 recuperări și 2 capace în timp ce în cea mai slabă partidă a reușit doar 2 puncte și 3 recuperări. La Timișoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus