Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primaria Medias investeste in fosta Unitate de Aviatie

Primăria municipiului Mediaş va demara în primăvara anului viitor lucrări importante în incinta fostei Şcoli de Aviaţie din Mediaş.

Consilierilor locali le este propus  pentru şedinţa din această lună, avizarea „echipării tehnico-edilitare în zona construită strada Comandor Dimitrie Moraru”.

În mod concret sunt vizate lucrări de reabilitare a aleilor din zonă, realizarea reţelei de trotuare, reţele de alimentare cu apă, dar şi un sistem de canalizare pluvială. În acelaşi timp, se propune amenajarea unor alei pentru circulaţia pietonală, care va avea două puncte de interes situate la extremităţi: platforma Monumentul Aviaţiei şi platforma unde va fi amplasat avionul IAR 93. Nu în ultimul rând, în zona respectivă urmează să fie amenajate şi 238 de locuri de parcare.

„Acesta este un proiect foarte important care vizează reţeaua de comunicare, reţeaua de apă, gaz, electricitate şi sistemul rutier din zonă. Sunt prevăzute parcări şi amenajarea zonei verzi din interiorul locaţiei printr-un parc tematic, şi anume, Aviaţia“. a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus