Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Becali: Daca mi-ar fi scos mie mingea din poarta, ca Vointei Sibiu, intram cu suporterii pe teren

 Finanţatorul FC Steaua., Gigi Becali, a declarat, luni, că nu a văzut o greşeală mai mare de arbitraj ca golul anulat gazdelor în partida Voinţa Sibiu - CFR Cluj, scor 0-1, şi că el ar fi îndemnat suporterii să intre pe teren dacă echipa lui ar fi fost dezavantajată într-un mod asemănător.

"Cum să nu fie influenţat de arbitraj campionatul când un arbitru îţi dă trei puncte pe final? În minutul 80 îţi ia mingea din poartă şi îi spune că nu are voie să intre în poartă. Am văzut şi eu greşeli, dar să scoţi mingea din poartă n-am văzut nicăieri. Dacă nu o să vină arbitri străini o să fie debandadă. Pe final poate să fie bătaie între jucători, între arbitri. Dacă mi-ar fi scos mie mingea din poartă luăm toţi suporterii şi intram pe teren, să ne jucăm fotbal, că e debandadă, nu mai e fotbal. E circ şi hai să facem circ, să dansăm pe teren. Nu mai e fotbal, e circ", a spus Becali, citat de Mediafax.
 
Becali consideră că cel mai bun arbitru român este Cristian Balaj, în timp ce Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţeganu, deşi au calităţi, "au escrocheria în sânge". "Cel mai bun arbitru de la noi e Balaj. Mai greşea şi el, dar acum e foarte lejer. N-are cine să arbitreze Dinamo - Steaua decât Balaj. Iar un arbitru bun e Robert Dumitru, Tudor e un arbitru bun că fluieră tot şi mai e bun Avram. Şi Kovacs e arbitru bun, dar e escroc. Are calitate de arbitru, dar are escrocherie. Şi Haţeganu e un arbitru bun, dar are escrocheria în sânge. Are scame în sânge şi e nasol. Au ştate vechi de plată, nu se explică altfel. Arbitru ăsta putea să facă ce a făcut dacă n-avea ştate vechi de plată? Nu se explică altfel", a mai spus el.
 
Finanţatorul stelist crede că preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, ar trebui să fie mai dur cu arbitri. "Eu l-am susţinut pe Crăciunescu, dar i-am spus atunci să nu le mai ia apărarea. El a început iar să le ia apărarea. Păi nu faci treaba aşa. Sau poate are o strategie, le ia apărarea şi îi ceartă în interior. E problema lui, e meseria lui, să şi-o facă. Dar aşa ceva e inadmisibil", a adăugat Becali.
 
Becali consideră că Dinamo este principala favorită la titlul, nefiind impresionat de jocul prestat de formaţia CFR Cluj. "Am văzut pe CFR şi nu cred că e anul lor. Cea mai periculoasă e Dinamo, dar CFR nu este o echipă de speriat. În 90 de minute nu a avut o ocazie. Şi Dinamo era să facă egal, dar a avut ocazii, 11 metri", a menţionat el.
 
Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Voinţa Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I. În minutul 73, portarul echipei CFR Cluj, Beto, a căzut fără a fi faultat de Popa după ce a degajat greşit, iar Dâlbea a marcat, însă golul a fost anulat de Radu Petrescu pe motiv că goalkeeper-ul clujenilor ar fi fost împiedicat să joace balonul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

NOI STIM

Acum 12 ani

ce cur.ajos este Becali cind este vorba de alti .Noi incercan sa ne salvam prin puterile noaste nu prin smecheri dimbovitene .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus