Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Medicii nu se inghesuie sa obtina un post la Serviciul de Ambulanta Sibiu

Perioada de înscriere pentru posturile de director medical, director economic şi asistent şef la Serviciul de Ambulanţă Sibiu s-a încheiat, iar candidaţii se pregătesc pentru concursul din 8 decembrie, care va desemna Comitetul Director al Ambulanţei. Managerul Serviciului de Ambulanţă Sibiu, Ovidiu Luca spune că se aştepta la un număr mai mare de candidaţi şi s-a declarat surprins de faptul că şi-au depus candidatura doar angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă.

"Mă aşteptam la o concurenţă mult mai mare şi m-am mirat că nu s-a înscris nimeni din afară, doar persoane de la Serviciul de Ambulanţă. Poate s-au speriat de cerinţele destul de stufoase, dar dacă acestea sunt prevăzute de lege noi trebuie să ne conformăm", a declarat Ovidiu Luca.

Pentru posturile de director medical şi asistent şef s-au înscris câte doi candidaţi, iar pentru postul de director economic s-a depus o singură candidatură.

Consursul va începe în 8 decembrie cu proba de dosare, urmată de un test grila şi de susţinerea interviului şi a proiectul de management.

Comisia de evaluare va fi formata din managerul Ovidiu Luca, directorul DSP Sibiu Gabriel Budescu, dr. Constantin Roşca, ec. Ioan Stoica şi ing. Codruş Mirela.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus