Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

UNPR face USP

 

Preşedinţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, au participat sâmbătă la Reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea de dezvoltare VI Nord-Vest, la Cluj-Napoca, unde au fost prezenţi peste 1.000 de participanţi. În discursul susţinut în faţa participanţilor la reuniune preşedintele Gabriel Oprea a subliniat în luna decembrie va fi lansată Uniunea Social Progresistă adăugând că mai multe formaţiuni politice, sindicate, asociaţii, se vor alătura proiectului progresiştilor. ”Suntem din ce în ce mai mulţi pentru un singur obiectiv strategic - România. (...) Am plecat de la zero într-un efort hotărât de a nu lăsa Romania să se prăbuşească. Am hotărât că dacă sprijinim Guvernul sprijinim România. Şi acest lucru l-am făcut. România a avut şansa că a avut un preşedinte patriot, Traian Băsescu, un bărbat de stat care dincolo de orice calcul politic, dincolo de populism, a sprijinit România. (...) Când a mai fost lăudată România de forurile internaţionale? Avem cea mai mare creştere economică din Europa, suntem pe locul doi în ceea ce priveşte interesul pentru investiţii. (...) Ţări mult mai puternice (...) astăzi reduc salariile. Motoarele Europei (...) iau măsuri de austeritate fără precedent. În România este stabilitate şi creştere economică”, a spus Gabriel Oprea, citat de Mediafax.
El a criticat opoziţia şi a subliniat că rolul ”dintotdeauna” al acesteia a fost să critice, dar nu pe ”teme de interes naţional”. În context, Oprea a subliniat că progresiştii nu au trădat niciodată România, nu au cerut funcţii, ci doar aprobarea celor două proiecte legislative privind coşul de solidaritate şi taxa pe marile averi şi a reamintit că plecarea sa de la putere în opoziţie s-a datorat refuzului său de a numi ”exponenţi ai crimei organizate” în funcţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

mama

Acum 12 ani

Tradatorii unpr-isti si lingai ! I-mi vine greata cand citesc osanale la comandantul suprem Base! Brrrr!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus