Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

Uniti in fata arbitrajelor execrabile: Protest inedit la Vointa Sibiu - Universitatea Cluj

Jucătorii Voinței Sibiu și ai Universității Cluj pregătesc un protest, cu rol de semnal de alarmă, îndreptat spre arbitri și prestațiile jalnice ale acestora de la ultimele meciuri ale celor două formații.

În ultima etapă de campionat, cea numărul 15, atât Voința Sibiu, cât și „U” Cluj au fost defavorizate de arbitraj. Voinței i s-a anulat un gol în meciul cu CFR Cluj, la un presupus fault al lui Iulian Popa asupra portarului Beto, care, ulterior, s-a dovedit a fi o simulare de cea mai joasă speță a portughezului. Tot de o simulare a unui jucător advers au avut parte și „șepcile roșii”, în meciul cu Oțelul Galați, când arbitrul Hațegan a acordat penalty pentru oțelari.

Voința – CFR s-a terminat 0-1, iar „U” – Oțelul, 1-1.

Întârzierea meciului cu zece minute

Potrivit gsp.ro, la inițiativa sibienilor, meciul dintre Voința Sibiu și „U” Cluj, programat sâmbătă, 3 decembrie, va începe cu o întârziere de zece minute. „Cei de la Voinţa au un motiv clar, acea simulare a lui Beto, observabilă din avion. Practic, e un protest împotriva întregului arbitraj, pentru că asemenea greşeli ca în runda precedentă nu s-au mai văzut în fotbalul românesc. Şi noi am fost dezavantajaţi de arbitrajul lui Haţegan, care a acordat penalty pentru Oţelul tot în urma unei simulări. Există o singură concluzie, şcoala românească de arbitraj e foarte slabă. Ar trebui să apară arbitri noi, tineri, aşa nu se mai poate”, a spus Florian Walter, finanțatorul clujenilor, citat de gsp.ro.

 

Petrescu, suspendat un an de zile?

După meciul infernal dintre Voința Sibiu și CFR Cluj, când „centralul” Radu Petrescu a anulat practic un gol valabil al „alb-verzilor”, dictând fault în atac la ceea ce urma să rezulte a fi doar o simulare a lui Beto, sibienii aşteaptă ca arbitrul să fie sancţionat drastic. „Dacă nu va primi cel puţin un an de zile suspendare, niciodată nu va fi o schimbare în bine, în arbitraj. Vor avea de câştigat întotdeauna cei susţinuţi de personajele cu influenţă. A fost clar viciere de rezultat şi trebuie să se taie în carne vie”, a spus Ioan Hămbăşan, președintele Voinței Sibiu, citat de gsp.ro

Ora oficială a începerii partidei Voința Sibiu – „U” Cluj este 13.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus