Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
1°C

Marius Lungu: Nu este demersul nostru, propunerea nu a venit de la noi. Este exclus sa intarziem meciul!

Marius Lungu, directorul executiv al „alb-verzilor”, a declarat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, că echipa sibiană nu dorește întârzierea meciului dintre Voința și „U” Cluj cu zece minute, programat pentru sâmbătă, 3 decembrie.

Lungu a spus că ideea protestului, care a fost perceput ca un semnal de alarmă îndreptat împotriva arbitrajelor potrivnice celor două formații, nu a aparținut clubului sibian. „Clubul nostru nu a făcut nici un demers în sensul acesta. Ca să întârzii un meci cu 10 minute, în primul rând, vor fi probleme mari vizavi de posturile de televiziune, pentru că fiecare are o grilă de programe, și nu ne putem permite să facem așa ceva. Nu este demersul nostru. Cei de la U Cluj, probabil, din câte am înțeles, ar dori să facă așa ceva. Dar, dânșii pot să facă chestia aceasta numai la meciurile de pe teren propriu. Propunerea nu a venit de la noi. Cineva din cadrul Universității Cluj a luat legătura cu noi și ne-a propus chestia aceasta. Ar putea exista niște forme de protest, dar în nici un caz cu întârzierea programului de desfășurare a meciului. Nu știu, o banderolă albă, un banner, așa ceva s-ar putea face înainte de ieșirea pe terenul de joc, înaintea începerii meciului, dar în nici un caz nu putem da peste cap începerea meciului. Este exclus să întârziem începerea jocului. Vă spun un punct de vedere oficial al clubului: nu se va întârzia începerea meciului! Nu s-a hotărât niciodată să se întârzie”, a declarat Marius Lungu, astăzi, 2 decembrie 2011.

Până la urmă, propunerea de întârziere a fost a celor de la „U” Cluj

Cum se obișnuiește înaintea oricărui meci dintre două prim-divizionare, patronii Florian Walter și Ioan Hămbășan au purtat o discuție telefonică. „Domnul Walter a purtat o discuție cu domnul Hămbășan, dar a fost propunerea celor de la U Cluj. Pot să declare orice cei de la U Cluj, eu v-am spus că noi nu suntem de acord cu întârzierea meciului, nu este propunerea noastră. Există alte forme de protest, dar cred că nu vom protesta, pentru că nu vrem să ne atragem acuze din partea Comisiei Centrale, și-așa, domnii au fost un pic supărați, cu toate că noi, justificat, am încercat să ne spunem punctul de vedere. Că nu e posibil să fii dezavantajat în halul în care am fost dezavantajați noi. Nu e corect vizavi de băieți, de antrenori, poate din cauza acestor trei puncte unii o să rămână fără servicii, pe când domnul Petrescu nu știu ce suspendare va lua”, a mai spus Marius Lungu.

Pe 30 noiembrie, Florian Walter a declarat, pentru Ziua de Cluj, că ideea de protest a fost a sibienilor. „Sunt cele mai proaste arbitraje de când am intrat în fotbal. Nu se poate ca munca ta să fie călcată în picioare într-un asemenea hal. Am discutat cu cei de la Sibiu, care au venit cu ideea, şi ne vom alătura protestului lor”, a spus Florian Walter, finanţatorul "Şepcilor roşii", pentru ZIUA de CLUJ.

Meciul Voința – „U” Cluj este programat sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13.00.

foto: Facebook Voința

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus