Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Gala de MMA si K1 la sala Transilvania

Mâine, patru decembrie, în sala Transilvania din Sibiu va avea loc o gală de arte marțiale mixte și kickboxing, în cadrul căreia vor urca în ring campioni ai României la cele două discipline.

Evenimentul de mâine, desfășurat sub sloganul „Sibiul te provoacă”, este constituit din trei meciuri de Kempo/MMA și trei de K1. Clubul Kudokai Atlassib Sibiu îi va arunca în luptă pe Miodrag Olar și pe Robert Stefanache.

Gala, care va începe la ora 18.00, este organizată de Federația Română de Kempo, Federația Local Kombat și Kudokai Sibiu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu. Prețul unui bilet este de 25 de lei și poate fi achiziționat la intrarea în sală, în seara galei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus