Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Ionut Badea: "Se vede ca la Sibiu se lucreaza"

Antrenorul Universității Cluj, Ionuț Badea, a spus, după partida cu Voința, că sibienii merită lăudați pentru jocul defensiv bine organizat pe care îl etalează. Tehnicianul este convins că municipalitatea din Sibiu se va implica și va găsi resursele necesare pentru a nu lăsa fotbalul „să se zbată în mediocritate”.

„Sunt puține lucruri pe care pot să le reproșez jucătorilor pe care îi antrenez. Cu un pic mai multă concentrare și agresivitate asupra celor trei puncte, probabil că am fi reușit să câștigăm astăzi. Meritul echipei gazdă este demn de lăudat, am făcut-o și înainte de partidă, în sensul că se vede că se lucrează, se vede că au o fază defensivă organizată, în condițiile unui teren și a unor jucători pe care staff-ul tehnic îi are la dispoziție. Sunt convins că un oraș ca Sibiul nu va lăsa acest fenomen(nr. fotbalul), care este, până la urmă, un fenomen social, nu-l va lăsa să se zbată în mediocritate. Sunt convins că municipalitatea va reuși să găsească resurse pentru bază materială, pentru că acest lucru lipsește aici. Sunt convins că apoi Sibiul își va atinge obiectivele. Dacă am fi avut un teren mai bun, ieșea probabil un meci mai spectaculos, rezultatul nu avem să-l știm dinainte”, a declarat Ionuț Badea.

Arbitraj corect. Eduard Nicola, monitorizat

Antrenorul „șepcilor roșii” a spus că jucătorul Eduard Nicola, împrumutat la Voința de la „U” Cluj, este monitorizat continuu. În plus, Badea consideră că arbitrajul de la Voința – U Cluj, a fost unul corect. „A fost un arbitraj corect, chiar nu am ce să reproșez, n-am văzut nici măcar un arbitraj compensatoriu, ceea ce nu poate decât să ne bucure pe ambele echipe. Eduard Nicola este sub strictă urmărire și evaluare. În funcție de ce va realiza el la Sibiu, vom reuși să facem o evaluare eficientă, corectă”, a adăugat Ionuț Badea.

Voința Sibiu – Universitatea Cluj, joc din etapa a XVI-a a Ligii I, s-a terminat, la egalitate, 0-0.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus