Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Avocatul Poporului primeste in audienta sibienii: primul venit, primul servit

 

Instituţia Avocatul Poporului va organiza o audienţă pentru sibieni, miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 10.00, la sediul prefecturii Sibiu. Din partea instituţiei, participă doi experţi, Maria Bucur şi Ioan Popa, din cadrul Biroului teritorial Alba Iulia. Reprezentanții prefecturii anunță că nu se fac înscrieri prealabile, cetăţenii fiind invitaţi la discuţii cu cei doi experţi, în ordinea sosirii la sediul de pe strada Andrei Şaguna 10.
”Reamintim că Avocatul Poporului este o instituţie creată în baza Legii 35/1997 şi, în prezent, este condusă de prof. univ. dr. Gheorghe Iancu, cu rang de ministru. Conform structurii organizatorice, există patru domenii de activitate, fiecare domeniu fiind coordonat de un adjunct al avocatului poporului, cu rang de secretar de stat. Aceste domenii sunt: 1. drepturile omului şi egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale; 2. drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap; 3. armată, justiţie, poliţie, penitenciare; 4. proprietate, muncă, protecţie socială, impozite şi taxe”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus