Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Forumul Pensionarilor multumeste Primariei

După ce au primit de la municipalitate un sediu unde să-și desfășoare activitatea, conducerea Asociației Forumului Solidarității Sociale a Pensionarilor Sibiu a redactat un comunicat în care mulțumește Primăriei, primarului Klaus Johannis, viceprimarului Astrid Fodor și consilierilor locali. ”Prin gest și fapt împlinit sub ochii noștri, se dovedește că domniile lor chiar se gândesc la noi și le pasă de activitățile celor de vârsta a treia. (...) Credem că atribuirea localului și cu dotările respective este o răsplată și un gest bine meritat pentru activitatea depusă de noi de la înființarea asociației și până în prezent”, se arată în documentul semnat de Biroul Director al Forumului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Georgescu

Acum 12 ani

da mie nu-mi spune nimeni unde este sediul???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus