Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Trihenea, retrogradat oficial

 

Dragos Zachia-Zletea este Director General al Hidroelectrica, iar Constantin Trihenea, fostul director general este acum Director Explotare. Hidroelectrica a făcut publică schimbarea din funcție a fostului de prefect de Sibiu și retrogradarea sa în funcția de Director Exploatare. 
Turnul Sfatului a scris încă de săptămâna trecută că demisia lui Constantin Trihenea din funcția de director general al celui mai mare producător de energie electrică din România, Hidroelectrica, nu a fost echivalentă cu plecarea lui din cadrul acestei companii. Constantin Trihenea nu a făcut nicio declarație publică legată de demisie și nici despre numirea lui în altă funcțe. Cea mai vehiculată informație privind demisia lui a fost cea potrivit căreia Trihenea ar fi fost ”învins de băieții deștepți” din sectorul energetic, care au făcut presiuni să primească în continuare cantitățile contractate de energie electrică la preț redus, în ciuda stării de forță majoră impusă de seceta prelungită din a doua parte a acestui an. 
La numai câteva zile după plecare lui Trihenea din funcția de director general, Hidroelectrica a anunțat încheierea contractelor bilaterale cu "băieții deștepți". 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

asa -i

Acum 12 ani

trebuie la burta mare daca sa bagat intre banditii mai mari decat el
Raspunde

tex

Acum 12 ani

eehhh rahat! este doar de spectacol...prinde orbul scoate-i ochii!
Raspunde

haha

Acum 12 ani

ce burtos plin cu rahat, zi trihenea si trage apa
Raspunde

tiliscanul

Acum 11 ani

Sa se duca la Tlisca la oi de unde a plecat.
Raspunde

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Acum 11 ani

CORRIGENDA: fac felaţiuni prin metoda sucţiunii. Preţ mic.
Raspunde

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Acum 11 ani

Posting 5 nu-mi apartine. Eu nu insult si nu aduc injurii si pornografii. Autorul se face vinovat de substitutie de persoana, uzurpare de identitate, fals in acte publice, denigrare implicita si INSULTA PUBLICA. Rog sa-i fie sters posting-ul.
Raspunde

nanatiliscuta

Acum 11 ani

credeti ca daca a fost la oi nu este o persoana capabila? va inselati vizitati satele oierilor si vedeti cat de muncitori si capabili sunt acesti ciobani desi ,,tiliscanul,, stie mai bine dar invidia este mare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus