Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Kim Kardashian este cea mai vulgara vedeta in 2011

Liga americană Junior Cotillions a publicat lista cu vedetele cele mai elegante şi cele mai vulgare, în fruntea celei de-a doua categorii aflându-se Kim Kardashian.

Liga şi-a motivat astfel alegerea la categoria 'cea mai vulgară': 'Pentru că şi-a spălat rufele murdare în public şi n-a respectat instituţia căsătoriei'.

Directoarea Ligii, Elisabeth Anne Winters, a spus care sunt criteriile de selecţie: 'Alegerile nostre anuale se bazează pe demonstrarea demnităţii, a onoarei şi respectului.' Calităţi care se pare că lipsesc starletei de 31 de ani. La fel gândesc şi membrii familiei lui Kris Humphries, viitorul fost soţ al lui Kim Kardashian, care n-au privit niciodată cu ochi buni relaţia dintre cei doi. Lor le este clar că Kris era îndrăgostit şi a fost orbit de dragostea pentru Kim, refuzând să vadă că era manipulat de ea.

În ceea ce priveşte cele mai elegante celebrităţi, în fruntea listei este proaspăta soţie a prinţului William. Kate reprezintă perfect, potrivit Ligii, echilibrul şi demnitatea. 'Ea a fost aleasă pentru comportamentul ei exemplar, înainte şi după nunta cu prinţul William', arată Liga.

Justin Bieber, 17 ani, a fost ales şi el pentru că este întotdeauna curtenitor cu fanii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus