Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Ioan Hambasan: Vin patru jucatori, pleaca sase

Ioan Hămbășan este un patron fericit.

În 2011, echipa sa, CSU Voința Sibiu, a promovat în Liga I, unde a strâns 17 puncte și, indiferent de rezultatul din meciul cu Steaua București, rămâne pe locul 14, ultimul neretrogradabil. „Suntem mulțumiți, au făcut 17 puncte, dar puteam și mai mult. Sper că vom trata returul mult mai optimiști, cu mai multă încredere, pentru că se poate. Nu cred că Voința este o echipă care ar trebui să retrogradeze. Suntem la zi cu totul, cred că miercuri se dau ultimii bani și încheiem anul fără datorii, așa cum este normal. Mâine la ora 17.00 este banchetul de sfârșit de an, pentru că pentru noi 2011 a fost un an deosebit. Așteptăm ca 2012 să ne aducă cel puțin tot atâtea satisfacții”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Ioan Hămbășan.

Vin patru, pleacă șase

În perioada de „mercato”, șase jucători din actualul lot al Voinței își vor lua adio de la echipa sibiană. Finanțatorul spune că trei dintre aceștia vor fi cedați sub formă de împrumut, iar ceilalți trei vor fi vânduți. În plus, plecările celor șase for fi acoperite de patru transferuri. Două dintre transferuri sunt ca și rezolvate. Cei patru fotbaliști sunt fie mijlocași, fie atacanți. „Sunt patru schimbări, cu doi ne-am și înțeles, cu ceilalți doi urmează să încercăm să ne înțelegem. Este vorba despre mijlocași și atacanți. Sunt șase jucători care vor pleca, trei vor merge împrumut, de ceilalți trei ne despărțim”, a mai spus Ioan Hămbășan.

Stagiu de pregătire în Antalya

Imediat după jocul din această seară, despre care patronul spune că echipa sa nu îl va pierde, sibienii intră în vacanță. „Alb-verzi” se vor reuni la începutul lunii ianuarie, când vor începe pregătirea pentru returul campionatului. „Nu pierdem cu Steaua! Cantonamentul o să se facă aici, timp de zece zile, iar apoi se va merge 15 zile în Antalya. Încă nu am analizat, dar e posibil să merg și eu pentru câteva zile cu ei”, a conchis Ioan Hămbășan, pentru Turnul Sfatului.

Voința Sibiu joacă, în această seară, cu Steaua București, pe Național Arena, de la ora 20.30. Meciul face parte din etapa a XVIII-a a Ligii I, totodată prima a returului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus