Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Programul de functionare al Muzeului Astra in perioada sarbatorilor

În perioada 24 decembrie – 2 ianuarie programul de funcţionare al Muzeului Astra se modifică.

„Datorită programului de funcţionare special ocazionat de Sărbătoarea Craciunului şi a Anului Nou, Muzeul ASTRA vă aduce la cunoştinţă orarul de vizitare a expoziţiilor organizate de unităţile sale muzeale, precum şi zilele în care vor deschise Galeriile de Artă Populară de la parterul Casei Artelor. Acestea vă aşteaptă, ca de obicei, cu obiecte şi produse specifice pentru această perioadă, potrivite întotdeauna pentru a face un cadou celor dragi” spun reperezentanţii muzeului.

Astfel, Casa Hermes- Casa Artelor în 24, 25, 26 decembrie şi în 31 decembrie 2011 şi 1-2 ianuarie 2012 va fi închisă.

La Galeriile de Artă Populară- Casa Artelor, porţile se închid în intervalul 24-26 decembrie şi 31 decembrie- 2 ianuarie. La Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra programul de vizită reîncepe mai repede. Dacă va fi închis în 24-26 decembrie şi 31-1 ianuarie, deja în 2 ianuarie porţile se deschid pentru vizitatori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus