Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Reese Witherspoon va juca rolul unei mame in "Devil's Knot"

Reese Witherspoon va juca într-un nou şi controversat thriller despre uciderea în serie a trei cercetaşi din Arkansas, film inspirat de o carte ce prezintă acest caz real, conform starpulse.com.

Actriţa va juca rolul mamei unui dintre copiii ucişi în acest thriller, adaptare după cartea semnată de Mara Leveritt, "Devil's Knot: The True Story of the West Memphis Three", precizează şi The Hollywood Reporter.

Acţiunea filmului, ce va purta titlul "Devil's Knot", se derulează în anul 1993 când trei băieţi în vârstă de 8 ani au fost găsiţi ucişi în mod violent.

Această serie de crime a dus la arestare şi condamnarea a trei adolescenţi din West Memphis, ce au fost eliberaţi din detenţie în cursul acestui an, după ce au continuat să susţină că nu ei sunt vinovaţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus