Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Trei copii au murit carbonizati la Ighisu Nou

Trei copii au murit, joi seară, într-un incendiu care s-a produs la o casă de chirpici din localitatea sibiană Ighişu Nou, echipele de intervenţie de la faţa locului neexcluzând posibilitatea existenţei şi a altor victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul principal Anca Bloancă, incendiul a izbucnit la o casă de chirpici, în interiorul ei aflându-se mai mulţi copii nesupravegheaţi.
"Din primele cercetări se pare că în casă erau patru copii nesupravegheaţi, mama lor nefiind acasă. Unul dintre copii a reuşit să iasă din casă", a declarat Anca Bloanca, citată de Mediafax.
Cei patru copii ai familiei care se aflau în casă aveau vârste cuprinse între nouă luni şi patru ani, dar nu se cunosc, deocamdată, vârstele copiilor care au fost găsiţi decedaţi.
Pompierii au lichidat incendiul, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Silviu Albişor.
"Colegii noştri au găsit până acum trei copii carbonizaţi. Se fac în continuare cercetări în zonă pentru a descoperi şi alte posibile victime, pentru că, se pare că în casă se aflau patru copii. Unul se pare însă că a ieşit", a spus Albişor.
Potrivit acestuia, odată cu lichidarea incendiului se poate demara cercetarea pentru a se stabili unde erau părinţii copiilor în momentul izbucnirii incendiului şi de la ce anume a pornit acesta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus