Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Ialomitianu: nu este bine sa fie majorate taxele locale

 

Guvernul a decis că nu poate fi de acord cu majorarea anul viitor a taxelor şi impozitelor locale, conform solicitării asociaţiilor de primari, considerând că în această perioadă "nu este bine" să fie aplicată o astfel de creştere a taxelor, a spus ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, citat de Mediafax. "Guvernul a decis că nu este de acord cu propunerile primite din partea organizaţiilor primarilor, decizia a fost ca, pentru 2012, să nu modificăm impozitele şi taxele pe care le-au plătit contribuabilii în 2011. Am considerat că, în perioada aceasta, nu este bine să mărim impozitele şi taxele", a spus Ialomiţianu.
Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Gicu

Acum 12 ani

Majorarea taxelor e un lucru minor pe langa ce vorbesc \"liderii Europei\". Uite aici: www. capitalismpepaine.wordpress.com/2011/12/27/2012-profetiile-guvernelor/
Raspunde

rahat pe bat

Acum 12 ani

ce esti esti un mincinos una vorbesti si alta faci sa nu se majoreze impozitele si tacsele locale dar tu azi noapte ca hoti ai majorat accizele la carburanti [motorina] cu 2 % si a aparut azi in monitorul . ASUPRITORILOR
Raspunde

bandit

Acum 12 ani

nu hot majorarea nu cu 2%si cu 4,4%a anuntat azi pe postul ROMANIA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus