Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

16 englezi, primii turisti la Hotelul de Gheata

16 turişti din Marea Britanie şi-au petrecut noaptea de Crăciun la rece, în camerele celui mai nou Hotel de Gheaţă edificat în inima Masivului Făgăraş, la Bâlea Lac.

În Ajunul Crăciunului, cea mai mare parte a lucrărilor la noul Hotel of Ice de la Bâlea Lac a fost finalizată, astfel că ineditul obiectiv a fost inclus în circuitul turistic din acest sezon. În cele doar câteva zile de la deschidere, perioada Crăciunului, Hotel of Ice a fost deja vizitat de câteva sute de turişti, români sau străini. Cei mai curajoşi dintre vizitatori s-au dovedit a fi, şi în acest an, turiştii străini, astfel că 16 dintre aceştia, mai dornici de adrenalină şi aventură, au preferat camerele ineditului hotel pentru petrecerea nopţii de Crăciun. Tot respectivii britanici au fost printre primii clienţi ai barului şi restaurantului Hotel
of Ice din acest sezon, băuturile servite în interesantele pahare de gheaţă fiind în topul preferinţelor. De asemenea, meniul restaurantului, o adevărată experienţă culinară rafinată, servit pe platouri de gheaţă, dar şi vinul sau ţuica fierte, ori mâncărurile tradiţionale de Crăciun (servite la Cabana Bâlea Lac), au fost extrem de populare în aceste zile la Bâlea Lac.
 
Cel de-al şaptelea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac, este construit din peste 2000 de mari cărămizi de gheaţă, extrase din lacul Bâlea, zăpadă şi gheaţă.
Hotelul are 10 camere, un bar şi un restaurant ce pot fi vizitate in fiecare zi intre orele 9-17La construcţia deja finalizată, în perioada imediat următoare va fi adăugată o zonă de intrare (hol), precum şi un „satelit”- o structură de formă molecular, formată din trei camere tip iglu, conectate printr-un hol central.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus