Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Spectatorii urca pe scena alaturi de artisti in cadrul Concertului de Anul Nou

Concertul de Anul Nou din Sibiu reuneşte şi anul acesta artişti din ţară şi din strănătate, care vin să cânte împreună în cadrul Orchestrei de Tineret a Sibiului (SYO), dirijată de tânărul dirijor sibian Gabriel Bebeşelea.

Anul acesta concertul aduce ceva nou – orchestra va cânta înconjurată de spectatori, pe scenă fiind amenajate 50 de locuri.

„Contează factorul uman, iar marile săli din lume au acest factor uman care înconjoară orchestra. Faptul că publicul o să fie şi în spatele nostru, pe scenă, nu poate decât să mă bucure” a spus dirijorul Gabriel Bebeşelea.

Din totalul de 600 de bilete puse în vânzare, s-au vândut peste 70%, iar dintre locurile disponibile pe scenă, s-au vândut aproximativ 25 de bilete.

Din program fac parte compoziţii celebre semnate Rossini, Saint-Saëns, Mozart, Paganini, Ceikovski, Vivaldi şi Handel şi îi va avea ca solişti pe soprana Rodica Vică şi violonistul Alexandru Tomescu.

„Pentru mine este un eveniment mai mult decât îmbucurător şi onorant, iar sentimentul pe care îl am lucrând alături de aceşti artişti, este unul mai mult decât măreţ” a declarat soprana Rodica Vica.

Concertul de Anul Nou de la Sibiu va avea loc sâmbătă, 31 decembrie 2011 şi duminică 1 ianuarie 2012, de la ora 19:00, la sala Thalia. Preţul biletelor este de 50, 70 şi 100 lei în funcţie de poziţia în sală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus