Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

ULBS a premiat-o cu o mie de euro pe campioana mondiala Liana Pall

Rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu i-a acordat sportivei Liana Pall, campioană mondială la culturism, o diplomă de excelență pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness din Turcia, din perioada 10-12 decembrie.

Performanța Lianei Pall, care are la doar 20 de ani două medalii de aur la Campionatele Europene și două titluri de campion mondial, nu a trecut neremarcată prin fața conducerii ULBS.

Constantin Oprean, Rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, i-a înmânat Lianei o diplomă de excelență pentru toate eforturile și succesele de până acum, în cadrul unei restrânse ceremonii de premiere. Această diplomă a fost însoțită și de un premiu în valoare de 1000 de euro, o sumă modestă în raport cu meritele sportivei.

“Am încurajat și vom încuraja întotdeauna performanța și excelența în rândul studenților noștri. Apreciem efortul depus de studenta noastră, efort susținut de performanța deosebită la care a ajuns“, a spus Constantin Oprean.

În cadrul ceremoniei au fost recunoscute și meritele antrenorului Lianei Pall, profesorul Ioan Curtean, care a primit, de asemenea, o diplomă de excelență.

Liana Pall este studentă în anul III la Facultatea de Științe din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și a mai primit la începutul lui 2011 o diplomă de merit din partea Rectorului Constantin Oprean pentru titlul de campioană mondiala de juniori la culturim obținut în urmă cu un an.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus