Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Teo Trandafir a invatat de cinci ori sa mearga in 2011

Teo Trandafir vorbeşte despre sănătate, siluetă şi familie în numărul de ianuarie-februarie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", în care vedeta spune că în ultimul an a fost nevoită să înveţe să mergă din nou de 5 ori.

În urmă cu aproape 10 ani, Teo Trandafir atingea performanţe greu de egalat. A slăbit în timp record 60 de kilograme, iar lumea se inspira din meniurile nutriţionistului ei, Mihaela Bilic. Acum, Teo îşi revine după suferinţa care i-a marcat existenţa în 2011.

Revista "Ce se întâmplă, doctore?" a provocat-o pe Teo Trandafir la o discuţie despre siluetă, sănătate şi familie. Pictorialul, realizat pentru numărul de ianuarie-februarie al revistei, o prezintă pe Teo în mai multe ipostaze, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o atitudine fresh şi plină de viaţă.

În interviul ce însoţeşte pictorialul, vedeta spune că în ultimul an a învăţat să meargă de 5 ori.

"Este un an de la prima operaţie, au mai fost între timp, după câte am aflat de la şeful Clinicii AKH din Viena, au mai fost încă 3, nu 2, aşa cum ştiam eu. Deci au fost 4 operaţii una după alta, după care la sfârşitul lui septembrie - începutul lui octombrie a mai fost încă una pentru că am făcut o eventraţie. (...) M-am dus din nou la Viena, am semnat altă anestezie generală, altă trezire, alt învăţat de mers. Am învăţat să merg în ultimul an de 5 ori! M-am cam săturat sinceră să fiu ca pentru mine mersul pe picioare să fie o performanţă fizică de neegalat. Dar, mă rog, o luăm de la început de câte ori este nevoie".

Teo Trandafir mărturiseşte că îi este mai complicat să poarte anumite lucruri sau să stea într-o anumită poziţie mai mult de o oră: "Fac ce pot cât pot, dar în principiu e bine să-ţi porţi suferinţa cu eleganţă. Adică e bine să nu te vadă toată lumea, să te jelui că nu te poate ajuta nimeni. Şi atunci încerci să ai un pic de umor, mai maschezi".

În interviu, Teo îşi aminteşte de perioada când ea şi Mihaela Bilic au făcut cunoscută noţiunea de nutriţionism:

"Părerea mea este că ea a inventat noţiunea de nutriţionism în România, iar eu nu am făcut altceva decât s-o ascult pas cu pas. E foarte simplu. Când eşti prost faci ce ţi se spune, iar eu am făcut atât de bine ce mi s-a spus încât am slăbit 60 de kilograme. Am avut fluctuaţii mari de greutate, care n-au depins de mine, dar asta n-a privit pe nimeni şi nimeni nu m-a înţeles vreodată".

În acelaşi interviu, Teo spune că pentru ea imaginea nu a contat: "...pentru mine imaginea n-a contat niciodată, imaginea fizică, niciodată. Eu m-am angajat la Pro TV având 130 de kilograme, n-a deranjat pe nimeni. Argumentul meu primordial în momentul în care am început antrenamentele cu Taufic au fost legate de religie. (...) Religios, am vrut să văd până unde poate duce smerenia unui om, cât poţi să înduri, cât poţi să duci, cât poţi să te târăşti, câţi kilometri de fandări cu greutatea în spate se pot face?".

"Lumea mă iubeşte şi m-ar fi iubit încă vreo jumătate de an, după care ar fi uitat complet că exist. Mă uitam pe Facebook că sunt singura care mai pune Laura Stoica şi Mădălina Manole. Numărul de telefon al lui Teo Peter o să-l găseşti întotdeauna la mine pentru că eu nu şterg numerele de telefon ale prietenilor morţi. Nu ştiu câţi mai au numărul de telefon al lui Teo Peter. Oamenii te iubesc cât te iubesc, dar au treabă, au alţi oameni de iubit", mai spune Teo Trandafir.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

draga

Acum 10 ani

si scumpa de ea sai dea Dumnezeu sanatate multa sa poata sasi creasca copilul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus