Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Concefa vinde terenurile si apartamentele din Brasov

 

Acţionarii companiei de construcţii Concefa Sibiu şi-au dat acordul pentru vânzarea mai multor bunuri imobile pe care firma le deţine în Braşov. Este vorba despre două cămine de nefamilişti din municipiul Braşov şi unul din oraşul Victoria, a unui spaţiu de birouri cu 12 niveluri şi 112 camere, precum şi a bazei de producţie care se întinde pe o suprafaţă de peste şapte hectare, anunță cotidianul brașovean Bună Ziua Brașov. De asemenea, acţionarii au mai aprobat şi vânzarea a patru apartamente pe care societatea le deţine în Braşov. Acţionarii au mai aprobat, totodată, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti, prelungirea, pentru perioada anului 2012, a două linii de credit de peste şapte milioane de euro contractate la BCR, precum şi a plafonului de facilitate de credit în valoare de 750.000 de lei contractat la aceeaşi instituţie bancară. Horațiu Cercel, administratorul societății a renunțat la sfârșitul anului trecut la pachetul majoritar de acțiuni al companiei în favoarea părinților săi.

Comentarii

7 comentarii

Liftierul

Acum 9 ani

Sa vanda toate activele si sa inchida firma. Contabilele i-au plecat si s-au angajat ca bugetare, la gradinite... Va dati seama ce bun angajator e Statul, daca ofera salarii mult mai mari ca-n privat? Vindeti tot domnule Cercel si plecati din tara. Sa se bage bugetarii la afaceri (dar nu pe banii Statului).
Raspunde

ha ha ha

Acum 9 ani

cocalar si necalificat sa dispara din peisajul sibian
Raspunde

ha ha ha

Acum 9 ani

cocalar si necalificat sa dispara din peisajul sibian
Raspunde

da

Acum 9 ani

liftierul cel mai activ la comentarii el da indicati el corecteaza pe unul pe altul ce mai profesor de romana .P arerea mea sa-i lase invoia soartei pe fiecare sa nu mai faca pe desteptul sa-si vada de comentariile lui
Raspunde

Liftierul

Acum 9 ani

@ Imi vad de comentariile mele draga prietene. Tu iti vezi de-ale tale?
Raspunde

da

Acum 9 ani

@eu nu corectez pe nimeni si nu-i intreb cita scoala are cel ce comenteaza un art s-au altul LIFTIERULE prietene ,respectele mele
Raspunde

ela

Acum 9 ani

/s-au/ se scrie sau. Au altul nu este verb, domnule da!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus