Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Concefa vinde terenurile si apartamentele din Brasov

 

Acţionarii companiei de construcţii Concefa Sibiu şi-au dat acordul pentru vânzarea mai multor bunuri imobile pe care firma le deţine în Braşov. Este vorba despre două cămine de nefamilişti din municipiul Braşov şi unul din oraşul Victoria, a unui spaţiu de birouri cu 12 niveluri şi 112 camere, precum şi a bazei de producţie care se întinde pe o suprafaţă de peste şapte hectare, anunță cotidianul brașovean Bună Ziua Brașov. De asemenea, acţionarii au mai aprobat şi vânzarea a patru apartamente pe care societatea le deţine în Braşov. Acţionarii au mai aprobat, totodată, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti, prelungirea, pentru perioada anului 2012, a două linii de credit de peste şapte milioane de euro contractate la BCR, precum şi a plafonului de facilitate de credit în valoare de 750.000 de lei contractat la aceeaşi instituţie bancară. Horațiu Cercel, administratorul societății a renunțat la sfârșitul anului trecut la pachetul majoritar de acțiuni al companiei în favoarea părinților săi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Liftierul

Acum 12 ani

Sa vanda toate activele si sa inchida firma. Contabilele i-au plecat si s-au angajat ca bugetare, la gradinite... Va dati seama ce bun angajator e Statul, daca ofera salarii mult mai mari ca-n privat? Vindeti tot domnule Cercel si plecati din tara. Sa se bage bugetarii la afaceri (dar nu pe banii Statului).
Raspunde

ha ha ha

Acum 12 ani

cocalar si necalificat sa dispara din peisajul sibian
Raspunde

ha ha ha

Acum 12 ani

cocalar si necalificat sa dispara din peisajul sibian
Raspunde

da

Acum 12 ani

liftierul cel mai activ la comentarii el da indicati el corecteaza pe unul pe altul ce mai profesor de romana .P arerea mea sa-i lase invoia soartei pe fiecare sa nu mai faca pe desteptul sa-si vada de comentariile lui
Raspunde

Liftierul

Acum 12 ani

@ Imi vad de comentariile mele draga prietene. Tu iti vezi de-ale tale?
Raspunde

da

Acum 12 ani

@eu nu corectez pe nimeni si nu-i intreb cita scoala are cel ce comenteaza un art s-au altul LIFTIERULE prietene ,respectele mele
Raspunde

ela

Acum 12 ani

/s-au/ se scrie sau. Au altul nu este verb, domnule da!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus