Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Ariton, remaniatul de serviciu

 

Presa centrală vorbește din nou despre remaniere, după tonul dat de Elena Udrea, iar ministrul Economiei, Ion Ariton, este nominalizat din nou a făcând parte din miniștrii care vor pleca din guvern. ”Pe lista neagră s-ar afla şi Ion Ariton, de la Economie, un alt ministru necunoscut. Şi acestuia i s-a reproşat comunicarea ineficientă. Deşi criticat de mulţi dintre colegii din PDL, Ariton ar avea însă sprijinul grupării Blaga”, scrie site-ul rtv.net.
Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti, a declarat, luni, întrebată despre o posibilă remaniere guvernamentală, că nu s-a discutat acest lucru. "Nu s-a discutat (despre remaniere n.r.). Povestea asta cu remanierea, şi îl citez pe prim-ministru, se face, nu se discută. Toţi ne trezim că vorbim de remaniere. Cu cât vorbim mai mult, cu atât e mai puţin oportună", a spus Udrea. Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, vineri seară, că problema remanierii trebuie discutată în interiorul PDL, dar el crede că este nevoie de o reîmprospătare a echipei guvernamentale. "Am spus de mai multe ori că în permanenţă este nevoie de sânge proaspăt. Chiar dacă un coleg ministru îşi face datoria, este nevoie de o reîmprospătare. Acest lucru (remanierea - n.r.) trebuie discutat în interiorul partidului", a spus Blaga.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

asta

Acum 10 ani

trebuie remaiat la cap si dupa aceia remaniat cu suturi el find de talia lui tint alui grunca sia altora din portocalii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus