Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Transferuri pe banda rulanta: Vointa Sibiu s-a inteles cu Marius Postolache

După ce i-a transferat pe Ciprian Străuț și Romulus Miclea, Voința Sibiu s-a înțeles, la finele acestei săptămâni, cu încă un fotbalist.

Este vorba despre mijlocașul Marius Postolache, care a evoluat ultima dată la Delta Tulcea, în Seria I a Ligii a II-a. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în Timișoara și a mai făcut parte din lotul Rapidului și din cel al Sportului Studențesc. „În mare parte ne-am înţeles, mai rămâne doar să semnăm contractul, probabil pe o perioadă de doi ani. Am făcut parte din lotul Rapidului şi din cel al Sportului Studenţesc înainte de a ajunge la Tulcea. La Rapid însă nu am debutat, de aceea mi-am şi dorit să plec. Am ajuns la Sportul Studenţesc, unde mi-am făcut un nume. Nu am jucat până acum sub comanda antrenorului Alexandru Pelici, însă îl cunosc, fiind amândoi din Timişoara. Nu am mai jucat alături de niciunul dintre actualii mei colegi, doar împotriva lor şi sper ca acum să mă obişnuiesc să joc împreună cu aceştia. M-a impresionat de la bun început atmosfera de la echipă. Sper să fim sănătoşi cu toţii şi să realizăm ceea ce ne propunem. Îmi doresc să putem să-i facem fericiţi pe suporteri la fiecare meci", a spus Marius Postolache.

Pelici: „Am câștigat la capitolul experiență”

Tehnicianul Voinței, Alexandru Pelici, a spus că, prin aducerea celor trei fotbaliști – Străuț, Miclea și Postolache, echipa sibiană a câștigat la capitolul experiență. Pelici nu exclude posibilitatea aducerii unui vârf de atac. „Prin aducerea celor trei jucători - Străuţ, Miclea şi Postolache, am câştigat la capitolul experienţă. Sperăm să câştigăm şi la capitolul eficacitate. Este posibil să mai vină încă un vârf de atac", a afirmat antrenorul Alexandru Pelici.

Doi tineri de viitor

În altă ordine de idei, tehnicianul echipei CSU Voinţa a menţionat că îi va mai reţine în lot şi pe Marius Cosovan (FC Avrig) şi Adrian Negruţ (Victoria Brăneşti). „Sunt doi jucători tineri, de perspectivă, care pot creşte în valoare. Negruţ are 17 ani şi jumătate şi evoluează în banda stângă, iar Cosovan este un mijlocaş de la FC Avrig”, a mai afirmat Pelici.

Negruţ a semnat deja pe 5 ani, iar Cosovan ar urma să devină definitiv jucătorul Voinţei.

Finanțatorul sibienilor, Ioan Hămbășan, confirmă aducerea unui vârf de atac. „Sunt mulţumit de cei trei jucători - Romulus Miclea, Străuţ şi Postolache. Sunt fotbalişti cu experienţă, pe care i-am urmărit de mai multă vreme şi care, cred eu, se pliază pe sistemul nostru de joc. În zilele următoare vom completa lotul cu un vârf de atac. Suntem în discuţii avansate în acest sens", a declarat, la rândul său, preşedintele clubului, Ioan Hămbăşan.

Tehnicianul Voinţei a renunţat la străinii testaţi în aceste zile, şi anume sârbul Branko Seslija, germanul de etnie turcă Ferhat Ören şi portughezul Costinha.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus