Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Boc: Nici presedintele nu e perfect

 

Premierul Emil Boc admite inadvertenţe de comunicare şi faptul că, din cauza crizei, nu a existat timp suficient pentru analiza în detaliu a fiecărei măsuri adoptate, arătând că şi lui îi pot fi reproşate probleme de comunicare, dar că nici preşedintele nu este "perfect" din acest punct de vedere. El a arătat că nu întotdeauna s-a comunicat cel mai bine în relaţia dintre Guvern şi cetăţean. "Chiar dacă omul nu spune lucruri corecte, stai şi îl asculţi în primul rând. Iar aici trebuie să recunosc că toate autorităţile statului nu au fost atât de comunicative cum ar fi trebuit în această perioadă de criză, pentru că mulţi nu au avut disponibilitatea să stea în primul rând să îl asculte pe om", a spus Boc, citat de Mediafax.
Întrebat dacă admite că nu a făcut acest lucru, premierul a răspuns pozitiv. "Admit că nu întotdeauna am comunicat cel mai bine şi poate că nici perioada asta de criză nu ne-a oferit modalităţile prin care să avem timp suficient de analizat fiecare lucru şi fiecare măsură absolut impecabil, ca la carte. Dacă îmi daţi după carte, fiind conferenţiar universitar, aş putea să spun cum este la carte, în practică însă apar multe alte necunoscute şi greutăţi pe care nu le-am putut anticipa de la început", a afirmat premierul.
Întrebat dacă îşi reproşează inclusiv lui inabilităţi în procesul de comunicare publică, premierul a arătat că nimeni nu este prefect, cu atât mai puţin primul-ministru. "Nimeni nu este prefect, cu atât mai puţin primul-ministru. Şi el este supus greşelilor sau unor inadvertenţe de comunicare".
Întrebat în continuare dacă are să îi reproşeze preşedintelui Traian Băsescu greşeli de comunicare, premierul a răspuns din nou: "Aşa cum am spus mai devreme, nimeni nu este prefect din acest punct de vedere".

Vizualizari: 148

Comentarii

1 comentarii

gogu

Acum 9 ani

Vezi ca stii,mai prostule.Sa mai cresti ca sa te faci cuminte si mai destept.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus