Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O firma cere insolventa Concefa Sibiu

 

Firma de construcţii Concefa Sibiu, controlată de familia omului de afaceri Horaţiu Cercel, a anunţat printr-un comunicat emis pe bursă că la tribunalul Sibiu compania Covin Comimpex SRL a deschis o cerere de insolvenţă împotriva companiei pentru o datorie în valoare de 116.000 de lei (circa 26.900 de euro), informează Ziarul Financiar. Suma reprezintă lucrări executate de Concefa în cadrul proiectului Silver Mountain din Poiana Braşov asupra cărora "există divergenţe privind calitatea".  "Punctul de vedere pe care îl vom susţine în contestaţia pe care o vom formula şi o vom depune în termenul legal va viza tocmai soluţionarea pe cale amiabilă a diferendelor existente", spun reprezentanţii Concefa, citați de zf.ro.
Acţiunile companiei de construcţii înregistrau în deschiderea şedinţei de astăzi o corecţie de 8,8%, până la 0,0219 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus