Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Spectacolul "Jurnalul unui nebun/ Tagebuch eines Wahnsinnigen" se joaca la Casa de Cultura a Sindicatelor

În „Jurnalul unui nebun/ Tagebuch eines Wahnsinnigen”, Wolfgang Kandler reuşeşte performanţa unui one-man show realizat ca un tur de forţă.

Actorul austriac joacă scene monologate în care tensiunea creşte de la un episod la altul, reuşind să pună în registru o gamă largă de emoţii, de la deznădejde şi furie la speranţă şi dragoste.

Adaptarea scenariului şi regia spectacolului sunt realizate de Daniel Plier, actor al Secţiei Germane. Acesta reuşeşte să pună în scenă un spectacol cu o structură bine definită, în care actorul are un grad sporit de libertate, iar jocul acestuia devine preocuparea principală.

Muzica din spectacol se constituie ca un fundal ambiental care punctează, alături de proiecţiile video, caracterul frenetic al poveştii ce aduce în faţa publicului ideea unei existenţe zguduitoare în contextul golului creat între ceea ce suntem şi ceea ce dorim să fim.

Spectacolul va avea loc miercuri, 18 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Casei de Cultură a Sindicatelor. Preul uni bilet este de 10 lei şi 5 lei cu reducere. Spectacolul este în limba germană, cu traducere la căşti în limba română.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus