Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Turcan: Arafat a demonstrat ca e specialist, nu politician

 

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, pentru Mediafax, că "este foarte bine" că Raed Arafat se întoarce la Ministerul Sănătăţii, arătând că revenirea lui "demonstrează că este un specialist şi nu un politician". "Este foarte bine că se întoarce. Revenirea lui demonstrează că este un specialist şi nu politician. Un politician, probabil că n-ar fi făcut acest gest. Este de lăudat dorinţa lui de a reveni pentru a sprijini demersul sănătăţii", a spus Turcan despre Raed Arafat.
Turcan a apreciat că, din nefericire pentru România şi pentru clasa politică, sunt foarte mulţi politicieni şi nu oameni politici cu adevărat. "Din nefericire pentru România şi chiar pentru clasa politică, sunt foarte mulţi politicieni şi nu oameni politici cu adevărat. Diferenţa dintre un om politic şi un politician este aceea că un om politic este dispus să pună interesul naţional, interesul cetăţenilor, mai presus de interesul sau orgoliul personal", a explicat Raluca Turcan.
Doctorul Raed Arafat va reveni în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat, decizie luată în urma unei discuţii pe care acesta a avut-o şi cu preşedintele Traian Băsescu, a anunţat premierul Emil Boc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

una

Acum 12 ani

Dna Turcan, va rog incercati de aici inainte, va rog mult de tot, sa nu compromiteti si dumneavoastra intreaga clasa politica -compromisa in mare, ca sa fiu optimista- (ca pana...mai azi), si infinit mai important - pe cea mai slaba, de gen feminin, atat de incercata din totdeauna, dar neostoit in perioada asta! E nevoie si de Intuitie, dk simtiti vibratiile negative, va rog sa va retrageti! Dna Musca a avut chemare, dar Presedintele a compromis-o numai pt ca nu a spus Da la comanda! Femeia aceasta, care a facut atat de mult pentru Cultura română si totusi, mult prea putin fata de cat ar fi putut, s-a retras inainte vreme, ca sa aiba loc cine?
Raspunde

mei

Acum 12 ani

Dna Turcan nici tu nici macar un membru din partidul din care faci parte nu sunt buni in politica sunteti buni numai la bagat in buzunarele dv.
Raspunde

pentru comentacii USL-isti de pe forumuri

Acum 12 ani

Ce aveti cu dansa, ce ea nu are voie sa isi exprime parerea? Sa comentati numai voi pui de uselisti, sefii vostii nu au venit cu numic concret, cu niciun program, cu nicio solutie ca alternativa la guvernare. Singul lucru pe ca il stiu este sa scoata PDL-ul de la guvernare si sa il dea jos pe Basescu. Atat, dar ce vor face ei cand vor fi acolo habar nu au, de unde vor marii ei salariile si pensiile, cum vor creea ei locuri de munca ca pe astea nu ni le-au explicat. Va bucurati de nemultumirile oamenilor si profitati acum de ele ca sa ajungeti la putere si cand veti ajunge acolo sa vedem cat va mai pasa?!??
Raspunde

@3

Acum 12 ani

Nu te mai agita ca pica oricum Basele tau! HA!HA!HA!
Raspunde

sibian din strada

Acum 12 ani

Doamna Turcan unde credeati ca veti ajunge cu abuzurile facute asupra constitutiei, cu maratonul asta al legilor asumate de guvern ocolind Parlamentul? Parlamentul reprezinta vocea poporului(cam distorsionata datorita traseismului) voi l-ati ocolit de cel putin 2 ani, singura solutie era iesirea in strada dar trebuia o scanteie sa aprinda pulberea. Voi cu seful vostru in frunte faceti ce ati spus dumneavoastra, va numiti politicieni si va urmariti interesele. Aseara v-am lasat niste cadouri simbolice la usa sediului din Sibiu care spun totul despre protestul nostru. La revedere!
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

deci=> Turcan=politician
Raspunde

un repros

Acum 12 ani

ar fi fost mult mai bine daca canditatura o depunea la botosani moldoveni si olteni la sibiu cam naspa
Raspunde

elena

Acum 12 ani

Dar oare USL-istii ce au facut pana acum pentru Romania? Nimic concret..au furat cat au putut si au distrus toata industria tarii!
Raspunde

o nulitate

Acum 12 ani

ce enerveaza pe toata lumea Numai comentam urit la adresa ei findca ne injosim RAPANOASA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus