Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 250 de locuri de munca vacante in judetul Sibiu

Sibienii care caută un loc de muncă au mai multe şanse să se angajeze săptămâna aceasta, în condiţiile în care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunaţă că la nivel judeţean sunt disponibile 255 de posturi.

În Sibiu sunt vacante 205 posturi, în Mediaş 47, iar în Avrig 3 posturi.

Din totalul locurilor de muncă, 40 se adreseaza persoanelor cu studii superioare pentru posturi de analist cumpărări, agent vânzări, consilier/expert/inspector/referent/economist iîn economie generală, consilier juridic, director general societate comercială, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, transporturi telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer de producţie, inspector resurse umane, medic veterinar, programator, programator producţie, proiectant inginer electromecanic, referent de specialitate inginer construcţii şi şef serviciu marketing. Restul de 215 posturi se adresează persoanelor fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

MEME

Acum 12 ani

cine sa le ocupe e mai usor la revolutie sa iei carnet de revolutionar cu 24 milione pe luna de cit un servici cu 7 milione nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus