Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

Alex Pelici: Sper ca cei patru nou-veniti sa inteleaga ce inseamna spiritul si familia Vointei Sibiu

Antrenorul Voinței Sibiu, Alexandru Pelici, a declarat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, că este mulțumit de jucătorii transferați în această perioadă de mercato.

Zilele trecute au ajuns la Sibiu Marius Postolache, Romulus Miclea, Ciprian Străuț și Andrei Zăgrean. Pelici este încrezător în cele patru transferuri și spune că este munca depusă de „alb-verzi” în cantonamentul de după sărbătorile de iarnă este una mulțumitoare. „Suntem bucuroși că am reușit să îi aducem pe cei patru jucători. Sper ca odată cu venirea lor, experiența echipei și, de ce nu, chiar și valoarea în anumite momente să crească. Sper să se integreze cât mai repede. Trebuie să înțeleagă, în primul rând, ceea ce înseamnă spiritul Voinței Sibiu, pentru că acesta este lucrul cel mai important, iar apoi să înțeleagă cât mai repede ceea ce dorim de la ei. Suntem într-o primă perioadă de acumulări fizice, într-un prim cantonament, pe care îl vom termina peste trei zile. Noi ne declarăm mulțumiți de munca băieților, au lucrat foarte bine”, a declarat Alexandru Pelici.

Cantonament în Antalya

Pentru fotbaliștii Voinței urmează un cantonament în Antalya, unde, pe o perioadă de 18 zile, aceștia vor lucra la departamentul tehnico-tactic. Voința va disputa șapte sau opt partide amicale în Turcia, însă lista cu numele oponentelor nu este încă finalizată. „Am reușit, cu destule emoții și putem spune și cu noroc, să aducem lângă echipă jucători pe posturile care erau deficitare. Exact asta ne doream, ca în grupul nostru să vină niște băieți cu caracter și eu pot să spun sută la sută că venirea lor aici nu a fost determinată de bani, ci de muncă, fotbal și de ceea ce au aflat din presă sau de colegi, despre ceea ce pot să găsească la Sibiu. Acestea au fost doleanțele lui Alex, noi, cei din conducere și eu personal, n-am făcut decât să aducem ceea ce și-a dorit antrenorul, pentru că am mers și mergem pe experiență și pe denumirea pe care Alex cu jucătorii au dat-o echipei: familia Voința. Cred că experiența lor se va îmbina cu ceea ce vor găsi aici. Mai mult, prin munca și dăruirea lor trebuie să ajute și să contribuie din plin ca echipa să se salveze de la retrogradare și să rămână în Liga I. Echipa va pleca într-un cantonament de 18 zile, săptămâna viitoare. Să sperăm că se vor întoarce fără probleme de sănătate, fără accidentări și mult mai bine pregătiți”, a adăugat Ioan Hămbășan, finanțatorul clubului sibian.

Alexandru Pelici consideră că sibienii sunt „acoperiți” în toate compartimentele și dă ca și terminată perioada de achiziții. „Urmează un stagiu în Antalya pentru a îmbunătăți jocul colectiv al echipei pe latură tehnico-tactică. Acolo vom avea mai multe jocuri de verificare, în care sperăm ca atât nou-veniții, cât și ceilalți să se apropie de cât mai mult de ceea ce ne dorim să reprezinte jocul nostru în acest retur de campionat. Ne așteaptă un retur foarte greu, suntem conștienți de acest lucru, știm unde suntem, știm că nu ne va fi deloc ușor, dar suntem optimiști și credem că vom reuși să o scoatem la capăt. În momentul de față cred că suntem acoperiți în toate compartimentele, atât din punct de vedere numeric, cât și valoric. Știm foarte bine că am suferit pe faza de atac, în sensul că am înscris destul de puțin. Sper ca odată cu aducerea celor trei jucători de atac randamentul echipei în înscrierea golurilor să crească. Aveam nevoie de acest lucru. În acest moment, este o concurență foarte bună pe toate posturile și asta nu poate să ducă decât spre performanță”, a mai spus Alex Pelici.

foto, de la stânga la dreapta: Alexandru Pelici, Romulus Miclea, Ioan Hămbășan, Ciprian Străuț, Marius Postolache și Andrei Zăgrean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus