Luni,
20.09.2021
Innorat
Acum
12°C

Alegeri ULBS: primii 52 de membri ai Senatului universitar

563 de cadre didactice din cele 662 înscrise pe listele de vot ale Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu s-au prezentat, vineri, la primul tur al alegerilor pentru Senatul Universitar.  În urma numărării voturilor au fost aleși 52 de senatori, 11 locuri rămânând vacante. Pentru acestea, va fi organizat un al doilea scrutin, pe 27 ianuarie, anunță Biroul electoral al Universității pe site-ul a instituției.
Dintre senatorii aleși, 13 profesori universitari au obținut peste 400 de voturi. Cele mai multe voturi le-a primit Vasile Grăjdian, Teologie (490), urmat de Nicolae Chifăr, Teologie (483) și de Dan Chicea, Științe (477). Au mai obținut peste 400 de voturi și profesorii universitari Dionisie Turcu, Științe (452), Stelian Scăunaș, Socio Umane (450), Constantin Drăgulescu, Științe (438), Daniel Mara, Drept (436), Dan Alexandru Popescu, Socio-Umane (435), Mioara Țichindelean, Drept (428), Ioan Bondrea, Inginerie (427), Claudiu Kifor, Inginerie (424), Dan-Maniu Dușe, Inginerie (405) și Radu Geamănu, Drept (401).
”Scrutinul este validat, 85% dintre electori prezentându-se la urne. Nu s-au înregistrat niciun fel de nereguli în cursul desfășurării procesului electoral”, semnează în anunțul făcut Iordan Nicola, președintele Biroului electoral al Universității.
Lista completă a senatorilor și numărul voturilor obținute de aceștia poate fi consultată aici.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

asa au votat

Acum 9 ani

electori stiu ce au votat cine sia facut prieteni in timp a castigat felicitari castigatorilor si celor 7 medicinisti
Raspunde

?????????????

Acum 9 ani

celor 7 medicinisti? porque?
Raspunde

Profesor

Acum 9 ani

Centralizarea numararii voturilor s-a facut vineri, dupa orele 3 noaptea, de catre seful operatiunilor speciale (murdare) Smaranda Laurentiu...Deci, avem incredere in corectitudine!
Raspunde

Didact

Acum 9 ani

Atata timp cat ne jelim pe forumuri si nu luam nicio pozitie, nu se va rezolva nimic. Exista o clasa conducatoare formata din fosti si actuali sevuristi care isi vor conserva pozitiile. Intrebati-l pe duse atat: care-i gradul si cat e salariul? O sa intelegeti ferocitatea cu care isi apara interesele.
Raspunde

Inca ceva

Acum 9 ani

Cum poate stimabilul duse sa-si plateasca publicitatea din sibiu 100% din banii universitatii? Uitati-va pe site la ultima hotarare a senatului ulbs pe anul trecut. Pe fata si cu multa nesimtire, pentru ca orbii nu pot vedea.
Raspunde

De acord cu inca ceva !

Acum 9 ani

Da\' ne sufoca de-a dreptul dl. Duse! Chiar in fiecare ziar sau interviu trebuie sa apara? Poate ULBS-ul nu are nevoie de un chior, asa cum nici Romania nu mai are ! Nu trebuie sa ne mai convigeti de nimic ! deja STIM ! Vrem schimbare !
Raspunde

Intrebare

Acum 9 ani

De ce ai nevoie de banii ulbs pentru propria campanie electorala, atata timp cat ai peste 20.000 euro salariu pe luna????? Care e pragul de sus al mesimtirii?
Raspunde

Raspuns

Acum 9 ani

Salariul nu e in niciun caz 20000 Euro, cu siguranta nu ai dimensiunea a ce inseamna atatia bani, iar publicitatea nu e facuta din bani ai universitati. Ziarele au subiect si de aceea apare. Acum daca tu esti prea primata sa iti dai seama e doar vina naturiiz
Raspunde

Un simplu p

Acum 9 ani

Va spun sigur ca veniturile d-lui Duse depasesc cu usurinta 20000 de euro pe luna , dar sigur nu il voi vota pe acest chior care mai este si ......... atat eu cat si colegii mei
Raspunde

Profesor

Acum 9 ani

Va revoltati prea mult contra lui Duse. ULBS va fi condusa in continuare de ipochimenul Oprean. Si-a aranjat voturile, si-a promovat votantii in Senat si asteapta sa preia cea mai mare functie: presedinte al Senatului ULBS...
Raspunde

simplu profesor

Acum 9 ani

in legatura cu salariile e relativ simplu daca stii impartirea la 12 poti accesa site-ul ulbs si gasi declaratiile de avere. Te sfatuiesc sa le accesezi pe cele din 2010 ca sunt mai tari. ***www.ulbsibiu.ro/ro/universitate/declaratii_avere/index.php
Raspunde

Va apun sigur

Acum 9 ani

850.000 lei sa castige? tu crezi ce spui? mergi si te cauta ...
Raspunde

simplu profesor

Acum 9 ani

De ce nu este corect completata declaratia de avere a d.lui duse?? Nu ar mai exista atatea comentarii ...sau dimpotriva la vederea sumelor multi vor cadea pe spate! Sumele este clar ca sunt imense, de aceea nici nu le face publice desi i s-a cerut in repetate randuri! In ceea ce priveste voturile este clar ca au fost lucrate - imposibil la o asemenea universitate sa nu ai un soft care sa rezolve rapid situatia! In secolul 21 tu numeri si numeri si numeri..voturile! Sigur daca nu vom avea grija vor face la fel si la alegerile pentru rector. Deci mare atentie- nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara! Pacat de noi si de universitate!
Raspunde

florin

Acum 9 ani

Si inca odata, zvonurile prind viata pe pagina de internet a unui ziar distribuit gratuit. Vocile lasilor se fac auzite, dar numai in spatele unei porecle, asemeni unui spectacol de teatru de papusi. Asadar, marionete, de ce subiectul vostru principal este salariul lui Duse? De ce nu vorbeste unul dintre voi despre realizarile sale, despre contributia sa la renumele universitatii? Pentru ca lipsesc cunostintele de cauza, pentru ca informarea este ultimul punct de pe lista voastra de prioritati. Iar daca banii lu\' Duse sunt atat de importanti, banii lu\' Bondrea de ce nu sunt discutati? Nu vin oare de la aceiasi universitate? Nu sunt oare, amandoi ingineri?
Raspunde

ulbs-ist.

Acum 9 ani

mai terminati cu ;pupincuristi\'\'gen;motoc,draghici,petruse,comunistul vasiu toma,mangu,care stau numai la lins clante de usi.aveti grije si de \'\'valutistii\'\'de la camine;basca pensionarul,marcu,sas eva,mitea+sefa lor todericea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus